Доставка

След завършване на поръчката оператор на ideagift.bg ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърди поръчката Ви и да уточни кога ще се извърши доставката.

Цени и срокове за доставка в град София:

Срокът за доставка за територията на град София3 е 1-2 работни дни2 след потвърждаване на поръчката Ви. Доставките за град София3 се извършват с наши куриери, като цената за доставка до посочен от Вас адрес1 е фиксирана - 3.90 лв., независимо от обема и стойността на поръчаните артикули.

Цени и срокове за доставка в останалите населени места в България:

За доставки в страната използваме логистичните услуги на куриерски фирми Еконт и Спиди. Цената за доставка е според тарифните планове на куриерски фирми Еконт и Спиди и се определя от теглото, обема и дестинацита на пратката (точен адрес или офис на куриер).

 

1) Посочен адрес на който може да ви открият в работно време (Понеделник-Петък) 9:00-18:00 ч. (домашен или служебен). Куриерът ще се свърже с Вас преди да тръгне към адреса Ви за потвърждаване на доставката.
2) Посочените срокове са валидни за стоки, които са налични на склад към момента
на потвърждаване на поръчката. И към тях не се прилага допълнително брандиране.
3) Район, в който разнасяме пратките до посочен адрес в град София:

При извънредни обстоятелства (включително и повишена натовареност на куриерските служби по време на официални празници), Дружеството не гарантира посочените срокове за доставка! Моля, запознайте се и с Общите условия.