Във връзка с извънредната ситуация в страната и света, сайтът временно няма да изпълнява поръчки
 

Доставка

След завършване на поръчката оператор на ideagift.bg ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърди поръчката Ви и да уточни кога ще се извърши доставката.

Цени и срокове за доставка в град София4:

Срокът за доставка за територията на град София4 е 1-2 работни дни3 след потвърждаване на поръчката Ви. Доставките за град София4 се извършват с наши куриери, като цената за доставка до посочен от Вас адрес1 е фиксирана - 3.90 лв., независимо от обема и стойността на поръчаните артикули.

Цени и срокове за доставка в останалите населени места в България:

За доставки в страната използваме логистичните услуги на куриерска фирма Еконт.

Цената за доставка до посочен от Вас офис на Еконт в България е 4.60 лв.2 Срокът за получаване на поръчаните артикули е до 2 работни дни3 след потвърждаване на поръчката Ви.

Цената за доставка до посочен от Вас адрес1 за доставка е 5.80 лв.2 Срокът за получаване на поръчаните артикули е до 2 работни дни3 след потвърждаване на поръчката Ви.

 

1) Посочете адрес на който може да ви открият в работно време 10:00-17:00 ч. (домашен или служебен). Куриерът ще се свърже с Вас преди да тръгне към адреса Ви за потвърждаване на доставката. Моля имайте предвид, че не можем да се ангажираме с конкретен час за доставка.
2) Посочените цени за изпращане на пратки чрез куриерска фирма Еконт са валидни за пратки, които не надвишават 1 килограм.
3) Посочените срокове са валидни за стоки, които са налични на склад към момента
на потвърждаване на поръчката. И към тях не се прилага допълнително брандиране.
4) Район, в който разнасяме пратките до посочен адрес в град София:

При извънредни обстоятелства (включително и повишена натовареност на куриерските служби по време на официални празници), Дружеството не гарантира посочените срокове за доставка! Моля, запознайте се и с Общите условия.